Fornitalia Demodag

Schrijf je in voor de demodag
Een pizzaoven aanschaffen doe je niet zomaar , dat moet je eerst zien en beleven! Fornitalia geeft daarom om de paar weken demonstraties om haar klanten te informeren over de werking en de bouw van de oven maar vooral ook om het veelzijdige van een houtgestookte pizzaoven te laten zien. Volgende open dag:
Zaterdag 21 Maart 2020 tussen 13.00 en 16.00 uur
Meld je aan voor de demodag

Wilt u liever een persoonlijk gesprek?

BEL ONS: +31(0)6 1065 4965

Uw pizzaoven droom komt uit

Eerst een lekker vuurtje stoken, de ingrediënten voor de pizza of barbecue voorbereiden en daarna gezellig kokkerellen…. Urenlang met familie of vrienden in je tuin genieten van de geur van heerlijke gerechten . Ook de kinderen koken graag mee ! Samen buiten genieten op een zwoele zomeravond: Mooier kan het leven toch niet zijn..?

Bouw zelf uw eigen pizzaoven in de achtertuin! Fornitalia levert een extra gemakkelijk en compleet pizzaoven-pakket , en indien u wenst: de isolatiematerialen en de schoorsteenpijp. Een gemakkelijke foto-bouwhandleiding wordt meegeleverd.

Bovendien bestaat de ovenmond van de Di Fiore pizzaoven uit één stuk: het is dus niet nodig de verschillende delen aan elkaar te lijmen, dat maakt de constructie gemakkelijk en stevig, én u heeft zeker geen naden die barstjes kunnen veroorzaken.

Elke Fornitalia-oven wordt geleverd met een voorzetboog ( in 2 verschillende kleuren te verkrijgen ) en een vast scharnierend en geïsoleerd deurtje. De pizzaoven kan ingebouwd worden in een huisje of op een aanrechtblad geplaatst worden maar kan ook in een buitenkeuken of op een losstaand gemetseld blok gemonteerd worden.

Voor de Doe-Het-zelf pakketten zijn verschillende maten verkrijgbaar. Voor iedere situatie bieden wij een passende oven oplossing.