Fornitalia Demodag

Schrijf je in voor de demodag
Een pizzaoven aanschaffen doe je niet zomaar , dat moet je eerst zien en beleven! Fornitalia geeft daarom om de paar weken demonstraties om haar klanten te informeren over de werking en de bouw van de oven maar vooral ook om het veelzijdige van een houtgestookte pizzaoven te laten zien. Volgende open dag:
Zaterdag 21 Maart 2020 tussen 13.00 en 16.00 uur
Meld je aan voor de demodag

Wilt u liever een persoonlijk gesprek?

BEL ONS: +31(0)6 1065 4965

Mobiele Pizzaoven / 100% steenoven

De Speedy oven is uniek in zijn soort. Het is namelijk een volledige steenoven! De oven is kleiner en lichter dan veel van zijn soortgenoten maar beschikt over de zelfde gebruikseigenschappen. Deze mobiele pizzaoven haalt een pizzabaktemperatuur binnen 30 min. De meeste kant en klare ovens hebben alleen een bakvloer van steen en de koepel is van INOX;  deze kleine oven is een 100% echte steenoven !

De Speedy pizzaoven van Di Fiore is kant en klaar. Het innovatieve ovendesign combineert de échte Italiaanse kookervaring met een handig formaat; hij past in vrijwel elke tuin en op elk terras, en hij is verrijdbaar! Deze ovens worden gebouwd van verzinkt en gepoedercoat staal in combinatie met RVS, een vuurvaste vloer en isolatie om de benodigde hitte binnen te houden. Om een perfecte balans te creëren tussen vermogen en prestaties enerzijds en formaat en gewicht anderzijds.

De Speedy heeft een rechthoekige bakvloer van 50 x 60 cm en wordt optioneel geleverd met een stevig, kant en klaar, verrijdbaar metalen onderstel. De oven kan eenvoudig geplaatst worden op het meegeleverde onderstel in uw tuin of op uw terras zonder specialistisch gereedschap of andere hulpmiddelen.

De Speedy mobiele pizzaoven is de juiste keuze voor diegene die geen ruimte of tijd heeft voor het bouwen van een grotere Italiaanse houtgestookte oven, maar toch een liefhebber is van authentieke Italiaanse keuken.

Gaat uw voorkeur uit naar een type 6B of 6Q van Difiore Forni maar heeft u liever dat de fabriek de oven voor u opbouwt dan is de Panama serie wellicht de juiste keuze. Deze is leverbaar met een rood puntdak of een RVS gebogen dak (zie foto’s) . Prijzen en levertijd op aanvraag.

Specificatie DiFiore Speedy mobiele steenoven
AfmetingenHoogte
onderstel
BakvloerGewichtKleurPrijs
B 70 x D 80 x H 55 cm100 cm50 x 60 cm80 kg
onderstel 20 kg
Zwart onderstel met
rode koepel
€ 1250
€ 300 onderstel