Mobiele Pizzeria

Fornitalia levert de houtgestookte pizza oven ‘Joy 120’ geschikt voor vervoer dmv een ingenieus en gepatenteerd schokbrekersysteem in de basis en de poten van de steenoven. Zodat u zich kunt concentreren op het bakken en verkopen van de pizza’s !

Foodtrucks zijn hip!
Mobiele pizzeria’s die zó succesvol worden dat ze de vraag niet meer aankunnen en hun business verplaatsen naar een blijvend pand, het is aan de orde van de dag! Maar dat geeft weer andere ondernemers de kans om in het gat te springen.

Behalve dat een foodtruck dé manier is om te experimenteren met nieuwe producten, is het een goedkopere manier dan het openen van een restaurant of winkel. Je hebt niet te maken met extreem hoge huren (zeker in grote steden), je hebt minder personeel nodig (nog lagere lasten) en als je merkt dat de zaken minder goed lopen, dan zet je je truck gewoon ergens anders neer, je loopt weinig risico!

Varik ontwerp bouwde onze mobiele pizzaoven in een mobiele pizzeriatruck van Bastacosi in Utrecht.

pizzabakker
pizzadeeg
houtoven pizza

Hoewel we in ons koude kikkerlandje nog niet op elke straathoek een foodtruck hebben staan, winnen ze wel steeds meer terrein en vooral populariteit! Het succes van een foodtruck begint altijd met een lekker en origineel product. Je wilt een aanvulling zijn op het bestaande aanbod.

De houtgestookte pizzaoven is steeds meer een publiekstrekker aan het worden ! Klanten rijden graag een stukje om voor een pizza uit een echte houtoven!
Fornitalia maakt als enige in de Benelux de houtgestookte pizzaoven ‘Joy 120’ geschikt voor vervoer ! Dat doen we dmv een ingenieus en gepatenteerd schokbrekersysteem in de basis en de poten van de steenoven. Een steenoven die elke dag vervoert kan worden zonder problemen!

mobiele houtoven

• Naar schatting zijn er dit moment zo’n 400 foodtrucks in Nederland, een stuk of zestig ondernemers kunnen ervan leven, voor de rest is het een bijverdienste. Het is dus heel    belangrijk om na te denken over jouw onderscheidend vermogen; een échte houtgestookte pizzaoven trekt veel klanten!
• Bedenk je ook dat klanten best bereid zijn om een hoger bedrag te betalen voor een pizza die gemaakt is met verse, biologische ingrediënten.
• Je kunt je bijvoorbeeld ook laten inhuren om pizza’s te bakken op feesten en partijen.
• Ga ook in gesprek met andere foodtruck-ondernemers. Mensen die al langer in het vak zitten kunnen je vertellen welke festivals de moeite waard zijn en je helpen om een plekje te veroveren. Zie ze niet per se als concurrenten: een wijnbar en een pizzabus vullen elkaar goed aan!

Food truck